www.jaguh.org


Bermula 1 Februari 2010, Kelab JAGUH telah melancarkan laman web rasmi. Sila layari www.jaguh.org untuk maklumat lanjut. Dengan itu, clubjaguh.blogspot.com tidak akan diupdate buat masa ini. Segala berita semasa dan terkini, sila ke www.jaguh.org

Berjalan lancar...

Jaguh bersama masyarakat

KUALA LUMPUR - Majlis Muafakat Jaguh Bersama Anak-anak Yatim dan Ibu Tunggal di Rumah Titian Kasih, Tasik Titiwangsa telah berjalan dengan lancarnya. Dengan kehadiran semua AMK dan ahli-ahli berdaftar, majlis bermula seawal jam 6.30 pagi yang diketuai oleh Presiden Jaguh, En. Zul Karnain. Hadir bersama Timbalan Presiden, Naib Presiden dan AMK Jaguh. YB. Dato'Penaung juga hadir meluangkan masa dan mengambil kesempatan mengacau assyura bersama ahli-ahli. Beliau sempat beramah mesra bersama penghuni Titian Kasih selama 2 jam sebelum berlepas ke KLIA kerana mempunyai agenda seterusnya. Berikut adalah beberapa keping gambar kenangan untuk dikongsi bersama.

klik diatas imej untuk besarkan gambar.


Jaguh di Titian Kasih


Majlis ini diadakan bersempena menyambut Asyura yang akan dihadiri oleh Presiden Kelab Jaguh.
Hubungi urusetia untuk maklumat lanjut : 019-385 1808

Esok....


Jaguh menyokong penuh The Red Warriors

Akan Datang...

Salam Tahun Baru


AMK Jaguh mengucapkan selamat menyambut tahun baru 2010 kepada semua ahli kelab jaguh.

Syukur Alhamdullilah...


Kami daripada pihak Ahli Majlis Kerja (AMK) JAGUH mengucapkan Selamat Menyambut Maal Hijrah kepada semua ummah Islam seluruh dunia.

Kenangan 2009
 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top